Vulin: Uprkos Jankoviću u Srbiji neće vladati fašisti

Izvor: RTS, 19.Mar.2018, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Uprkos Jankoviću u Srbiji neće vladati fašisti

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je, povodom izjave Saše Jankovića da bi zabranio i raspustio SNS, da "uprkos Jankoviću u Srbiji neće vladati fašisti".
Aleksandar Vulin je ukazao da je fašizam uvek počinjao zabranom političkih partija. 
Ocenio je da je Janković zatražio zabranu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SNS-a "zgrčen od nemoćnog besa nakon još jedne izborne kafastrofe", saopštio je PS.
"Sa SNS bi zabranio i milione koji za nju glasaju. Janković bi, da može, zabranio i Srbiju, jer neće da ga izabere, a Srbe zato što prepoznaju njegov kukavičluk, lenjost i nesposobnost. Da može Janković bi vladao zabranama i silom. Zahvaljujući SNS-u koju bi da zabrani Janković nikada nikoga neće moći da zabranjuje i proteruje", poručio je Vulin.
Predsednik PSG Saša Janković ranije danas rekao je da će "vratiti demokratiju" i da će "SNS tada biti zabranjena i raspuštena".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.