Vučiću ne treba tumač misli

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2018, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučiću ne treba tumač misli

Zorana Mihajlović odgovara predsednici parlamenta PROČITALA sam intervju članice Predsedništva SNS. Nisam se prepoznala ni u jednoj njenoj reči, i mislim da imamo važnija posla. Moj utisak je da je Aleksandar Vučić čovek kojem ne trebaju tumači njegovih misli. Ovako potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović komentariše intervju predsednice Skupštine, za "Novosti", u kojem je, na pitanje o kritikama predsednika Vučića upućenim pojedinim članovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << SNS koji nisu dovoljno branili premijerku Anu Brnabić od napada opozicije, Maja Gojković rekla: - Imate one koji se često oglašavaju na temu rodne ravnopravnosti, a sada ih nigde nije bilo. Videlo se ko vodi piarovsku borbu za prava žena, a ko to suštinski i misli. Pročitajte još - Maja Gojković: Kompromis, pa sednica o Kosovu Mihajlovićeva, koja je i na čelu Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, i ranije je imala sukobe sa Gojkovićevom. Na jednoj od sednica parlamenta, na pitanja opozicije zbog čega je rasprava o aktima iz resora ministarke infrastrukture zakazana svega 24 časa ranije, predsednica parlamenta je "krivicu" svalila na potpredsednicu Vlade. Nezvanično, Mihajlovićeva se zatim okrenula ka njoj i rekla: "Zašto lažeš?" Gojkovićeva je uzvratila: "Ne mešam ti se u rad Ministarstva, nećeš ni ti meni u moj posao."

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šta je Vučić tražio, a šta je dobio od Putina

Izvor: VOA, 05.Okt.2018

Ako bi se oslanjali samo na naslovne strane i medijske objave o poslednjem susretu ruskog i srpskog predsednika, mogao bi da se stekne utisak da ruski i srpski mediji nisu bili na istom događaju. Nasuprot velikih slova i krupnih reči o bratstvu i ljubavi Srba i Rusa, ruski mediji daleko suzdržanije...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.