Vučić zna da u borbi Bošnjaka i Srba nema pobednika

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučić zna da u borbi Bošnjaka i Srba nema pobednika"

"Srbiji treba predsednik koji neće pozivati na linč drugih samo zato što imaju drugačije mišljenje", izjavila je članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović. Kako navodi, to je Aleksandar Vučić.

Ona je dodala da je Vučić pokazao da nema mesta nikakvom slavlju ni kada Međunarodni sud pravde u Hagu odbije pokušaj revizije tužbe za genocid protiv Srbije.

- Vučić, za razliku nekih drugih, zna da u ovakvoj borbi Bošnjaka protiv Srba ne može da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pobednika. On zna da Srbi i Bošnjaci treba da žive jedni pored drugih, da nam se deca zajedno školuju, zna da Srbi i Bošnjaci treba da se sreću na gradilištima auto-puta Beograd -Sarajevo, a ne u sudnicama - rekla je on.

- Takav predsednik treba Srbiji, a to je Aleksandar Vučić - poručije Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.