Izvor: Beta, 13.Mar.2014, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Novom Pazaru obećao smanjenje nezaposlenosti

NOVI PAZAR, 13. marta 2014. (Beta) - Nosilac liste Srpske napredne stranke (SNS) na parlamentarnim izborima u Srbiji Aleksandar Vučić obećao je u Novom Pazaru da će smanjiti nezaposlenost, najveći problem ovog grada.

On je na završnom predizbornom mitingu koalicije oko SNS-a u sredu uveče u Novom Pazaru rekao da će od 1. maja 2014. do 1. maja 2016. godine dati najveće podsticaje za sve strane investitore >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << koji hoće da ulože u Srbiju.

"Turčin koji je otvorio fabriku u Leskovcu, otvoriće je i ovde i uposliće 400 ljudi. Šeik Abdulah će ovde uložiti u bolnice, u otvaranje malih pogona da možete da radite", rekao je potpredsednik odlazeće vlade okupljenim gradjanima u Sportsko-sajamskoj ustanovi Pendik.

On je obećao da će Novopazarci nakon predstojećih izbora biti zadovoljniji, jer će vlada o njihovom gradu jednako brinuti kao o Valjevu, Kragujevcu i Kraljevu.

Istakao je da Bošnjacima ne želi nikakvo zlo i da završni miting koalicije oko SNS-a nije slučajno organizovan baš u Novom Pazaru.

"Mnogi su vas političari do sada obmanjivali, dolazili su ovde po glasove, a onda se Pazara ne bi setili. Neki su rekli da je rizik da dodjem ovde, naročito posle spotova mržnje koje su puštali naši politički protivnici. Ja o njima neću ništa da kažem, ni jednu ružnu reč, ne zato što ih se plašim, nego da sačuvam obraz od njihove sramote", rekao je Vučić.

On je istakao da svakom čoveku može da se pronadje mana, ali da u Srbiji nikome nisu potrebni medjunacionalni sukobi.

"Ovo vam govorim jer znam kako sam i sam grešio, kako sam mislio pre 20 godina, ali život pametne ljude nečemu i nauči, a oni koji nisu pametni, mogu tri života da žive i nikada ništa niće naučiti", rekao je predsednik Srpske napredne stranke.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić rekao je da postoji pet razloga zbog kojih Novopazarci treba da glasaju za ovu koaliciju.

"Prvi razlog je taj što će ovo posle 25 godina višestranačja u Srbiji prvi put biti referendum za sve one koji ovde žive da se izjasne da li su za normalan život ili ne. Ovo će prvi put biti izbori na kojima će gotovo svi Bošnjaci i Srbi glasati za istu listu", rekao je Ljajić.

On je kao drugi razlog naveo taj što muftiju Muamera Zukorlića mogu da "oteraju tamo gde mu je mesto, da mu nikada ne padne više na pamet da se bavi politikom".

"Treći razlog je taj što smo u koaliciji sa strankom koja će biti stožer buduće Vlade Srbije, zahvaljujući kojoj ćemo izgraditi puteve, škole i bolnice. Četvrta stvar je to što na ovim izborima moramo da podržimo ono što je Vučić radio poslednjih 18 meseci i da time dokažemo da smo na onoj strani koja hoće da ide napred, da rešava probleme i uredi Srbiju", rekao je Ljajić.

On je kao poslednji razlog glasanja za ovu koaliciju naveo da će Vlada Srbije koju će voditi SNS uvesti zemlju u Evropsku uniju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić u Novom Pazaru, pred oko 10.000 građana obećao smanjenje nezaposlenosti

Izvor: SandzakInfo.net, 13.Mar.2014

Nosilac liste “Budućnost u koju verujemo” Aleksandar Vučić obećao je sinoć u Novom Pazaru da će smanjiti nezaposlenost, najveći problem ovog grada.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.