Vučić šokirao na mitingu: Sinoć nam je poginuo aktivista lepeći plakate

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić šokirao na mitingu: Sinoć nam je poginuo aktivista lepeći plakate

Tokom predizbornog mitinga u novom sadu kandidat za predsednika, Aleksandar Vučić, šokirao je sve prisutne informacijom da je aktivista SNS-a poginuo lepeći plakate.

- Noćas je bio strašan događaj, naš aktivista je poginuo noćas lepeći plakate - kazao je Vučić, istakavši da "mi samo hoćemo da budemo prost narod, obični, vredni...".

On je na mitingu pričao i obudućnosti Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Razmišljajte o budućnosti, a ne o onima koji bi da nas vrate u prošlost, što nijednu fabriku nisu otvorili. Za razliku od mnogih, ja znam da ljudi danas žive teško. Da je drugačije govore oni koji ne znaju, koji ne izlaze iz svojih automobila, koji se šetaju po Menhetnu, koji su svaku fabriku uništili... Naš posao je da to promenimo i obnovimo - kaže predsednički kandidat SNS i aktuelni premijer Aleksandar Vučić.

Na mitingu u Novom Sadu on je upitao svoje političke protivnike šta du uradili i šta im je program, osim da njega mrze.

- Ova borba biće veoma teška. Neki od njih imaju milione evra, Bog zna ko im je to dao. Ili se zna, to su neke strane zemlje, ali ako, taj novac će da završi kod nas u zemlji - kaže on.

Istakao je da ne postoji cena kojom bi se platila nezavisnost i sloboda Srbije, niti će njome upravljati ambasadori. On je kazao da Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.