Noćas je naš aktivista poginuo lepeći plakate

Izvor: B92, 18.Mar.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Noćas je naš aktivista poginuo lepeći plakate"

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je u Novom Sadu da je jedan aktivista te koalicije "poginuo lepeći plakate", javlja Beta.

"Noćas je jedan od naših aktivista poginuo lepeći plakate, Milivoje Gajić. Neka mu je laka srpska zemlja", rekao je Vučić na predizbornom mitingu.

On nije izneo više detalja o tom slučaju.

Država je suviše važna da bismo se njom igrali i vratili je onima koji su je opljačkali, poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Aleksandar Vučić i dodao da nas još samo jedna pobeda deli od pristojne i napredne Srbije.

"Nije važno koga Srbija voli ili ne voli, važno je da je Srbija počela da pobeđuje. Njih je deset i sad smo otprilike izjednačeni, njih deset i ja jedan. Potrebno je samo još malo da ih pobedimo, a videćemo 2. aprila koga Srbija voli", rekao je Vučić na predizbornom mitingu u Novom Sadu.

Kako je naveo, on zna da se danas teško živi i da suprotno može da kaže samo neko ko o narodu ne razmišlja, ko iz apartmana na Menhetnu, iz skupe limuzine, iz kruga dvojke, razmišlja kako da se vrati na vlast i da ponovo upropasti zemlju.

"A, naš je posao da Srbiju obnovimo, i činimo to, sigurno i polako dižemo je na noge i vraćamo poverenje u našu zemlju u svetu", porucio je Vucić.

U tom je smislu naveo da pre tri dana u susretu s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel nije bio ponosan zbog sebe, već zbog građana Srbije.

"To ste vi zaslužili, zbog marljivosti i vašeg pogleda u budućnost", rekao je Vučić, primetivši da se nije skoro desilo da Merkelova o nekoj zemlji govori tako pozitivno kako je pre tri dana govorila o Srbiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ NA MITINGU U NOVOM SADU: Aktivista SNS noćas poginuo lepeći plakate

Izvor: Kurir, 18.Mar.2017

..."Noćas je jedan od naših aktivista poginuo lepeći plakate, Milivoje Gajić Neka mu je laka srpska zemlja", rekao je Vučić na predizbornom mitingu..On nije izneo više detalja o tom slučaju..Autor: Beta

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.