Vučić se obratio građanima na drugom onlajn skupu: Kada radimo i borimo se NIKO ne može da nas pobedi, 2025. godine imaćete platu 900 evra (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Maj.2020, 20:35

Vučić se obratio građanima na drugom onlajn skupu: "Kada radimo i borimo se NIKO ne može da nas pobedi, 2025. godine imaćete platu 900 evra" (VIDEO)

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić večeras održava drugi onlajn skup u okviru predizborne kampanje Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić večeras održava drugi onlajn skup u okviru predizborne kampanje.Vučić je danas pozvao sve građane da se priključe i isprate onlajn skup.- Iako neki pokušavaju da ismeju našu zemlju, mnogo toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << smo postigli. Razmišljao sam o čemu da pričam, i ja ću vam otkriti malu tajnu: za svako moje obraćanje ja imam određeni broj tema. Moja namera je da sa vama večeras razgovaramo malo drugačije, da pričamo o nekim iskustvima koja sam prošao i šta treba da znamo ako hoćemo da Srbija krupnim koracima grabi u budućnost - rekao je Vučić.Danas svi znaju kako da budu protiv nekoga, kako da kritikuju, a niko nema konstruktivne predloge. Mi smo u prethodnom periodu pokazali šta znamo i šta možemo da uradimo, a i da znamo da slušamo kritike. Važno je da ljudi gledaju šta smo sve uradili, nove pruge, bolnice, fabrike... To je suština svega.- Danas imamo ekonomski rast od 5.1 %, nijedna druga zemlja nije ispred. To vam kažem ne zato što će vam posebno značiti ti brojevi. Ništa to vama koji razmišljate o budućnosti ne mora da znači. Ali sam siguran da će značiti našoj deci. To znači da Srbija brže od ostalih napreduje. Ne znači da živimo bolje od Nemačke, ali ćemo razliku od 70 ili 80 godina brže smanjiti na minimum - rekao je Vučić.On je naglasio da su teške reforme sprovedene od 2014. godine da bi bile sprovedene sistemske promene, i rekao je da smo morali i sebe da menjamo, da radimo mnogo i više nego što smo radili ranije.- Sam sam otvorio više od 150 fabrika u Srbiji. Da ovi pre nas nisu ugasili stotine fabrika gde bismo danas bili. Ono što je važno je da su u tim fabrikama ljudi. Tamo radite vi i vaše porodice - rekao je Vučić. Pratite na sajtu Novosti uživo:Vučić je rekao da je pomoć od 100 evra važno obećanje i da država mora da se drži svoje reči.- Drugi su obećavali hiljadu evra, lagali su, i čak se nikada nisu ni izvinili. Mi smo obezbedili sto evra, i ta pomoć je data ekspresno. Tako i kada kažemo da će rast biti veći, biće veći, i da će biti posla za sve. Ići ćemo na to da država Srbija investira najviše, da mi zapošljavamo radnike i podstičemo poljoprivredu i industriju.Predsednik je rekao da obećava da će do 2025 prosečna plata biti 900 evra, i naglasio da će država garantovati sigurnost za decu u Srbiji.- Za desetak dana predstavićemo i novi program kojim ćemo vam pokazati kako to nameravamo da uradimo. Mnogo su nam života spasili zdravstveni radnici proteklih meseci. Mi smo gradili stanove za pripadnike službe bezbednosti, a to ćemo uraditi i za lekare, sa još nižim učešćem, od deset odsto. Želimo da ostanu u svojoj zemlji i da na njih uvek možemo da računamo kada je najteže.Vučić je na samom kraju naveo da neće lakomisleno nuditi boljitak, već težak rad i borbu.- Kada radimo i borimo se niko ne može da nas pobedi!

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić: Kad radimo i borimo se - niko ne može da nas pobedi, za pet godina plata će biti 900 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020

Kada radimo i kada se borimo, niko ne može da nas pobedi, poručio je večeras predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i pozvao građane da zajednički grade budućnost zemlje, zbog njih i sve dece...Vučić je rekao da SNS u kampanji neće lakomisleno nuditi ljudima lagodan život..."Nudićemo nastavak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.