Vučić se obraća i građanima okupljenim ispred fabrike [foto]

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se obraća i građanima okupljenim ispred fabrike [foto]

Više od hiljadu građana i funkcionera okupilo se ispred fabrike Leoni u Nišu, koju će danas otvoriti predsednk Srbije Aleksandar Vučić. Na stotine ljudi u kolonama pristiže iz svih pravaca, a funkcionere iz Niša dovoze autobusima. U SNS kažu da će se Vučić obratiti i građanima.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović, većnik Miloš Milošević, predsednik IO SNS-a Darko Glišić i povernik SNS-a za Niš Zvezdan Milovanović, foto: S. M.Kod Leonija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su već stigli gradonačelnik Darko Bulatović, većnici, direktori javnih preduzeća, kao i načelnica Nišavskog okruga Dragana Sotirovski.

Iako je bilo najavljivano samo otvaranje fabrike, novinari Južnih vesti iz vrha SNS saznaju da će se predsednik prvo obratiti medijima u hali Leonija, a nešto pre 11 i okupljenim građanima, sa bine montirane ispred fabrike.

Inače, policija je zabranila novinarima da se kreću u pravcu “Metroa”, a Ulica Dimitrija Tucovića je zatvorena i saobraćaj se preusmerava.

foto: S. M.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.