Vučić potpisao podršku listi u Borči uz veliki broj građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2022, 22:25

Vučić potpisao podršku listi u Borči uz veliki broj građana

Predsednik Aleksandar Vučić dao je večeras potpis podrške izbornoj listi SNS-a za republičke i gradske izbore.

Vučić je podršku listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" potpisao u kancelariji Opštinskog odbora SNS Palilula u beogradskom naselju Borča, gde ga je veliki broj građana dočekao aplauzom.

Vučića je u ovom naselju dočekalo više stotina građana, kao i pristalice njegove stranke koje su, takođe, pružili podršku izbornoj listi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SNS-a.

Po ulasku u prostorije SNS, stranačke kolege su mu poželele dobrodošlicu:

"Dobro nam došli u našu Borču. Iako je drugi ne vole, mi je volimo", na šta je Vučić odgovorio:

"Ja je obožavam".

Istakao je da je došao kod divnih ljudi koji žive u tom delu grada, da im kaže da je uz njih.

"Nikada niste dovoljno radili, mnogo toga biste drugačije... Da li se vidi napredak? Vidi se. Kada ste dolazili ovde, vidite mnoge stvari, Dom zdravlja je lepši nego u centru grada, ali mnogo toga još moramo da uradimo, kanalizaciju. Moramo da uradimo Borču, Ovču, Krnjaču…

Moramo da pomognemo ljudima mnogo više s ove strane Dunava", reka je Vučić.

Kako je rekao, obratiće se građanima ispred prostorija stranke, i poručiti im da je Srbija na dobrom putu, ali da još mnogo toga mora da se promeni.

"Srbija mora da bude nezavisna, samostalna zemlja, da bude vojno neutralna. Neki nude NATO, rešenje preko noći, toga nema. Hoćemo da čuvamo svoju zemlju, svoje nebo, moramo da imamo zbog toga snažnu vojsku. Mora Srbija da se razvija dalje", rekao je Vučić.

Na pitanje da li će doći u Borču i tokom kampanje, odgovorio je:

"Nego šta".

Dodao je da mora da obiđe još tri mesta i da se zahvali ljudima, jer će za samo nekoliko sati biti prikupljeno 30.000 - 50.000 potpisa, a lista će, kaže, biti predata sutra posle podne.

Pre nego što je stigao u Borču, Vučić se "zaustavio" i Zemunu, gde su se takođe okupile pristalice SNS-a kako bi potpisale podršku izbornoj listi te stranke.

On se u Zemunu nakratko obratio građanima i poručio da će borba na izborima biti teška, ali da će SNS pobediti.

Kako je rekao novinarima u Borči, u Zemunu se susreo sa Krajišnicima, iz naselja Busije.

Inače, građani koji žele da potpisom podrže listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" okupili su se i na Vračaru i u Borči, ali i u Lazarevcu, Mladenovcu, Obrenovcu, Kruševcu i Kučevu....

Vučić je po dolasku u kancelariji popunio i potpisao dokument za podršku, a potom overio kod notara u drugom delu kancelarije.

Vučić u poseti prostorijama SNS u radnoj atmosferi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je prostorije Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, nakon što je raspustio aktuelni saziv Skupštine Srbije i raspisao parlamentarne izbore.

"Retko nam priušti zadovoljstvo da ga vidimo u prostorijama naše Stranke. Naravno, i ovaj put u radnoj atmosferi, jer mi ne znamo drugačije. Sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem, zajedno možemo sve! Do ubedljive pobede 3. aprila!", navodi se na Instagram nalogu SNS.

SNS je na svom Instagram nalogu podelila i fotografiju Vučićeve posete prostorijama te stranke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić potpisao PODRŠKU LISTI SNS u Borči uz veliki broj građana: "Moramo da pomognemo ljudima mnogo više s ove strane Dunava"

Izvor: Blic, 15.Feb.2022

Predsednik Aleksandar Vučić dao je večeras potpis podrške izbornoj listi SNS-a za republičke i gradske izbore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.