Vučić o Stefanovićevoj ostavci: Nije bilo u toj formi

Izvor: Mondo, 16.Dec.2018, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o Stefanovićevoj ostavci: Nije bilo u toj formi

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponudio je, prema pisanju pojedinih tabloida večeras ostavku na tu funkciju premijerki Ani Brnabić i predsedniku Aleksandru Vučiću. Evo šta Vučić kaže o tome:

Foto: Mondo/Goran Sivački

 "Stefanović će otići kad i ja", rekao je večeras predsednik SNS Aleksandar Vučić

Stefanović je navodno ponudio ostavku nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što nije dobio odobrenje da uhapsi pripadnike opozicije koji su večeras upali u policijsku stanicu u Lučanima.

Stefanović: Obradović upao u stanicu policije u Guči!

Predsednik SNS je na pres konferenciji rekao da će o incidentu u Lučanima i ostavci sam Nebojša Stefanovć govoriti sutra.

"Nebojša će o tome sutra, nije to bilo u takvoj formi. U Lučanima, u jednoj od tih nasilničkih akcija, nije učestvovao niko iz SNS, a onda se dogodilo da su upali u policijsku stanicu. Nebojša me uzmeniren zvao i rekao da niko nema pravo da tako uznemirava i preti. Rekao sam mu da dok nema nasilja da ih pusti. Njemu je to bilo teško, ali on će otići kad i ja", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje o informacijama da je Stefanović ponudio ostavku na mesto ministra policije.

List "Alo" je večeras javio i da je u toku večeri održan i sastanak u vrhu SNS-a na kojem se raspravljalo o stanju u Lu?anima, ali i o ponuđenoj ostavci ministra Stefanovica

Incidenti na izborima u Lučanima! (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ ODBIO OSTAVKU STEFANOVIĆA: Nebojša će otići kada i ja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018

Stefanović će otići kad i ja, rekao je večeras predsednik SNS Aleksandar Vučić, povodom medijskih navoda da je ministar Nebojša Stefanović ponudio ostavku nakon što nije dobio odobrenje da uhapsi pripadnike opozicije koji su večeras upali u policijsku stanicu u Lučanima...Predsednik SNS je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.