Vučić na sednici Glavnog odbora stranke: Dok sam ja živ, samo narod odlučuje ko će biti na vlast

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na sednici Glavnog odbora stranke: ''Dok sam ja živ, samo narod odlučuje ko će biti na vlast''

Aleksandar Vučić precizirao da neće biti nikakve tehničke vlade.

- Dok sam ja živ, samo će narod odlučivati ko će biti na vlasti, poručio je predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i precizirao da neće biti nikakve tehničke vlade, već samo narodne, niti će stranci određivati kod će da vlada u Srbiji.

Vučić je, na sednici Glavnog odbora stranke, rekao da su se Čedomir Jovanović i Boško Obdradović ujedinili oko jedne ideje, u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danu.

- Kažu ajde, Vučiću da ti svojom većinom izglasaš nas u tehničku vladu, postoji primer u Makedoniji - rekao je on povodom predloga ta dva opoziciona političara da se sastavi prelazna tehnička vlada.

- Dok sam živ, neće biti prelaznih vlada, već vlada naroda, samo će narod odlučivati ko će da valda. Kriminalne varijante u kojima na vlast hoće da dođu kriminalci bez glasa naroda neće moći dok sam živ - podvukao je on dodajući da u Srbiji ''neće biti nikakvih Bokija 13''.

- Dok sam živ, braniću Ustav i ovu zemlju. Kada od naroda dobijete poverenje onda možete da vladate. Bez naroda na vlast, lopuže, ne možete! Koliko glasova Čedomire imaš? Koliko Obradoviću imaš? Nema vlasti bez izbora. Ako ti narod da glas, onda možeš na vlast - poručio je Vučić.

To je, kaže, jednoglasno podržalo i Predsedništvo stranke, ranije danas.

Prema njegovim rečima, neće ni nijedan predstavnik strane države da uređuje ko će da vlada u Srbiji.

- Vi, stranci dobrodošli ste, dragi ste nam gosti, a da srušite Srbiju, da vlada onaj koji nema narodno poverenje - sikter! Nema ništa od toga. Srbija će da čuva svoju slobodu, nezavisnost i suverneitet - poručio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Porašće međunarodni pritisci nako izbora na Kosovu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2019

BEOGRAD - Predsjednik Srpske napredne stranke /SNS/ Aleksandar Vučić rekao da je da očekuje da poslije izbora na Kosovu porastu međunarodni pritisci, te poručio da stranci, dok je on živ, neće sastavljati vladu u Srbiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.