Vučić kandidat za gradonačelnika

Izvor: B92, 11.Nov.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić kandidat za gradonačelnika

Beograd -- Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić biće kandidat za gradonačelnika Beograda na predstojećim lokalnim izborima, odlučilo članstvo SNS.

Predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović rekao je da je članstvo SNS Beograda odlučilo da Vučić bude kandidat naprednjaka za gradonačelnika. On je objasnio da je od oko 53.000 članova koji su se izjasnili, 99,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odsto izrazilo želju da zamenik predsednika stranke bude vođa tima naprednjaka za Beograd.

On je naveo i da će na stranačkom skupu, u subotu u Hali sportova na Novom Beogradu, Vučić biti predstavljen kao kandidat za gradonačelnika, zatim deo tima za Beograd kao i smernice rada naprednjaka koje će, kako je rekao, glavnom gradu doneti neophodne promene.

A kandidat za gradonačelnika je izjavio da će uraditi sve da unapredi razvoj glavnog grada.

"Nadam se da ću, zajedno sa svim članovima SNS-a u Beogradu, uspeti da doprinesem da glavni grad ima više zaposlenih, da bude više

investicima i da bude pravi motor razvoja Srbije", rekao je Vučić.

On je istakao da će sa mesta prvog čoveka u Beogradu raditi najbolje moguće za ekonomski i drugi napredak.

Vučić je rekao i da je zahvalan što ga je svih 75.000 čclanova SNS-a u Beogradu predložilo za kandidata stranke za gradonačelnika Beograga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić za gradonačelnika

Izvor: Danas, 11.Nov.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić biće kandidat te stranke na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Beograda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.