Vučić ispraznio salu niške Skupštine

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2024, 17:10

Vučić ispraznio salu niške Skupštine

Umesto nastavka 37. sednice Skupštine Grada Niša, nakon pauze koja se poklopila sa obilaskom Tvrđave i vojnog naoružanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odbornike opozicije, SPS-a i nekoliko njih iz vladajučeg SNS-a dočekala je prazna sala. Odbornicima SNS-a je, prema tvrdnji odbornika, stigla poruka da se pauza produžava za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 45 minuta, a predsednik Skupštine je ranije na sednici pozvao odbornike da odu i pozdrave predsdnika.

Najavio je predsednik Skupštine Niša Boban Džunić da će se pauza sednice poklopiti sa dolaskom predsednika Srbije, pa je pozvao odbornike da pozdrave Aleksandra Vučića.

Danas je u našem gradu predsednik i želim da iskažem posebnu čast zbog toga. Koristim priliku da vas pozovem da u pauzi budete prisutni i pozdravimo predsednika - rekao je Džunić za skupštinskom govornicom u 10:37.

Skoro tri sata kasnije (13:24) Džunić je najavio pauzu koja se poklapa sa dolaskom Vučića koji je u 14 sati počeo obilazak Tvrđave i vojnog naoružanja.

U ovom trenutku odredio bih pauzu. U 13 obično određujemo pauzu, kasnili smo zbog replika i javnjanja po poslovniku. U ovom trenutku odredio bih pauzu u trajanju od sat vremena. Vidimo se - rekao je predsednik Skupštine.

Umesto nastavka sednice, odbornike koalicije "Niš, moj grad", SPS-a i nekoliko predstavnika SNS-a dočekala je prazna sala.

Javili su preko Vajbera svojim odbornicima da se pauza produžava i čekamo - rekao je jedan od odbornika.

Na ovoj sednici, prema dnevnom redu, odlučuje se, između ostalog, o poklanjanju zemljišta u Niškoj Banji državi, osnivanju sportsko-privrednog društva, kao i izgradnji parka na pantelejskom Bulevaru u kome će biti i vrtić i crkva.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.