Vučić ispratio Đulijanija

Izvor: B92, 21.Apr.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ispratio Đulijanija

Beograd -- Kandidat SNS za gradonačelnika Aleksandar Vučić i potpredsednik GO SNS Nebojša Stefanović ispratili su bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija.

"Opraštajući se, gospodin Đulijani je poželeo svaku sreću Srbiji i njenim građanima, a svom domaćinu, Aleksandru Vučiću, poželeo je pobedu na izborima 6. maja", kaže se u saopštenju.

Predsednik Beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da je aktuelna vlast "mogla da pokaže više razumevanja" za posetu bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija Beogradu, a ne da "pokazuje da Đulijani nije dobrodošao".

"To je skandalozna poruka koju mi upućujemo svetu i stranim investitorima, to je skandalozna poruka kakvu vlast u Beogradu upućuje svim ljudima koji znaju ko je Rudi Đulijani i koji posluje u velikom broju zemalja, pokazujući ljudima kako da se bore protiv korupcije i da unaprede borbu protiv birokratije", rekao je Stefanović.

SNS će, dodao je Stefanović na konferenciji za novinare ispred Skupštine grada, i u budućnosti nastaviti saradnju sa uglednim pojedincima širom sveta, kako bi se privukli investitori i otvorili nova radna mesta.

Stefanović je naveo i da je Đulijani, koji je boravio u Beogradu na poziv SNS, poznat kao borac protiv korupcije.

On je takođe ocenio da se DS u prethodna dva meseca bavi samo "najprljavijom mogućom kampanjom" protiv naprednjaka i da "na svakoj njihovoj konferenciji za štampu SNS zauzima 80 do 90 odsto vremena". Stefanović je dodao i da je SNS pripremila knjigu "35 dana spinovanja Demokratske stranke".

SNS je ranije danas saopštila da su kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić i Stefanović ispratili jutros Đulijanija, nakon njegove dvodnevne posete Beogradu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.