Vučić i Tadić: Saglasili se oko ključnih pitanja

Izvor: Večernje novosti, 10.Apr.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Tadić: Saglasili se oko ključnih pitanja

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na sastanku sa NDS o ključnim pitanjima postignut značajan nivo saglasnosti, a razgovori će biti nastavljeni tokom vikenda."Mi ćemo tokom vikenda nastaviti razgovre", rekao je Vučić na konferenciji za novinare navodeći da je suština razogovra bio plan i program i ono što je važno za napredak Srbije.Vučić je rekao da temeljno i opsežno razgovaralo o situaciji u Srbiji i tome kakvi su poslovi pred zemljom, kakve je reforme potrebno sprovesti,omogućiti fiskalnu konsolidaciju zmelje i stvaranje zdrave ekomonije."Potrebno je narodu da se kaže istina kakva jeste, ništa ne treba da skrivamo, već da se borimo, da vlada treba da bude ozibliljan tim i da svi vodimo racucna o vitlanim državnim i nacionalnim interesima bez obzira d ali smo u opoziciji ili na vlasti", rekao je Vučić.Sastanak je počeo u 10 sati u sedištu SNS, a pored Tadića na sastanak su stigli i predsednici "Zajedno za Srbiju" Dušan Petrović i Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji su bili na izbornoj listi NDS.Pored Vučića razgovorima prisustvuju funkcioneri SNS Jadranka Joksimović, Radomir Nikolić i Igor Mirović.Naprednjaci su pregovore o formiranju vlade počeli u ponedeljak susretom sa predstavnicima Saveza vojvođanskih Mađara, koji su dobili poziv da učestvuju u novoj vladi, da bi dan kasnije u sedište SNS stigao i lider socijalista Ivica Dačić, sa kojim bi razgovori trebalo da budu nastavljeni.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić i Tadić saglasni o ključnim pitanjima, nastavak za vikend

Izvor: BKTV News, 10.Apr.2014

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na sastanku sa NDS o ključnim pitanjima postignut značajan nivo saglasnosti, a razgovori će biti nastavljeni tokom vikenda.. . “Mi ćemo tokom vikenda nastaviti razgovre”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.