Vučić dao nalog: SNS se sprema za opšte izbore u aprilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić dao nalog: SNS se sprema za opšte izbore u aprilu

Lider Srpske napredne stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić izdao je nalog stranci da se pripremi za slučaj održavanja "opštih izbora", koji bi mogli da budu održani u aprilu, pišu danas "Večernje novosti".

"Novosti" pišu da je baza SNS dobila instrukcije da sve stranačke resurse podignu u stanje pripravnosti, a da je slična direktiva izdata i u ostalim strankama na vlasti.

Taj list navodi da je Vučić "dao do znanja i ministrima na sednici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vlade da bi moglo da dođe do glasanja za Narodnu skupštinu na proleće iduće godine".

Prema izvorima "Večernjih novosti", glavna dilema je da li će predsednički kandidat ispred vladajuće stranke biti sadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić ili Vučić.

Prema informacijama "Večernjih novosti", prvi čovek naprednjaka nije definitivno prelomio da li će se izlaziti i na republičko glasanje, ali zbog političke atmosfere u parlamentu i u društvu on ne isključuje opciju da se ponovo proveri legitimitet na svim nivoima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.