Vučić: Vlast ukida demokratiju i pravo mišljenje

Izvor: TvojPortal.com, 28.Jun.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Vlast ukida demokratiju i pravo mišljenje

/press/ Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić optužio je danas najviše državne funkcionere da pokušavaju da ukinu demokratiju i pravo na drugačije mišljenje


Vučić je na konferenciji za novinare rekao da to pokazuje da se vlast "strahovito plaši" za svoje pozicije i da po svaku cenu želi da sačuva svoje fotelje i privilegije.
To je, rekao je on, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << i jedan od razloga što je vladajuća koalicija proglasila SNS za "državnog neprijatelja broj jedan".
"Mi nismo ni državni, ni narodni neprijatelji, već su to oni koji su razorili privredu, ukidaju demokratiju i po svaku cenu i na svaki način nastoje da spreče promene u zemlji", rekao je Vučić.
On smatra da je vlast u panici zbog toga što su njeni funkcioneri od građana Srbije "pokrali najamanje milijardu evra".Ostatak vesti pročitajte na linku

politikasnsSrbijavlastAleksandar Vučićukidanje demokratije

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.