Vučić: Vlada mora da podnese ostavku

Izvor: Glas javnosti, 12.Dec.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Vlada mora da podnese ostavku

BEOGRAD - Srpska napredna stranka smatra da su hitni parlamentarni izbori jedino rešenje za Srbiju i da vlada mora da podnese ostavku.

Zamenik predsednika te stranke Aleksandar Vučić je rekao da vlada treba da podnese ostavku iz više razloga, navodeći da su to porast korupcije, katastrofalno stanje u zemlji, nesipunjena obećanja i nedobijanja statusa kandidata.

Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << vlada pokazuje ogromnu neodgovornost i zastrašujuću neozbiljnost i svaki dan duže njenog ostanka na vlasti je šteta za građane Srbije

On takođe smatra da je vlada izgubila legitimitet, zbog čega je, kako je rekao, "čist ćar za državu Srbiju i za građane Srbije da odu istog trenutka".

Komentarišući jučerašnji sastanak predsednika i premijera Srbije sa privrednicima, Vučić je zapitao šta su se oni to dogovorili i koje su ekonomske mere pripremili.

"Šta su uradili dosad i šta će to da urade? Za rezultat i rešenje nisam čuo", rekao je Vučić.

Sta su oni ucinili to sada zna i najmanje dete u drzavi ali sta mislite vi da napravite po pitanju kosova to ne zna niko jer uvek izbegavate odgovore ne postavljena pitanja. Vucic nista se ti ne razlikujes od borisa. Slagao si narod do sada dosta puta pa zasto bi ti onda verovali a pogotovo kad nemate hrabrosti da kazete sta cete uciniti sa kosovom dali kod vas jos uvek postoji vasa parola u EU da ali ne pod ucjenama ili se bojite da to saopstite.Onaj ko zeli da ga se bira mora da govori tako da ga ceo narod razume. U specijalnoj emisiji Izmedju dvije vatre na postavljena brojna pitanja od voditeljke Nikolic nije niti na ni jedan dao ceo odgvoovr, prosto izvrgava i izvlaci se kao zmija iz vlastite koze. To ne zasluzuje poverenje. Ako u opste bude iznenadjenja na ovim izborima onda ce to biti veoma slab rejting SNS koju sada svi favoriziraju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.