Vučić: Vlada je brod koji plovi u pogrešnom smeru

Izvor: Blic, 20.Maj.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Vlada je brod koji plovi u pogrešnom smeru

BEOGRAD, 20. maja 2011. (Beta) - Zamenik predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je politika VladeSrbije "šizofrena" i da je nabolje rešenje za vlast, građane idržavu da se u najskorijem roku održe izbori.

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da su izbori neophodni jer u sadašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << situaciji Srbija ubrzano propada i gubi ugled na međunarodnom planu.

Prema njegovim rečima, Srbija se u poslednje dve godine zadužiladodatne četiri milijarde evra, a uzimanje komercijalnih kredita pokazuje da je Srbija gotovo pred bankrotom.

"To pokazuje da je Vlada brod koji plovi u pogrešnom smeru i samo što nije naleteo na santu leda i potpuno potonuo", rekao je Vučić.

On je najavio da će SNS 23. ili 24. juna u Beogradu organizovati veliku međunarodnu antikorupcijsku konferenciju kojoj će predsedavati lider naprednjaka Tomislav Nikolić, a na skupu će učestvovati međunarodni eksperti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.