Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2023, 19:03

Vučić: Više službi kaže da su protesti opozicije pokušaj obojenih revolucija

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je iz više stranih službi, među kojima su i "sestrinske sa Istoka", dobio informacije da su protesti "Srbija protiv nasilja", na koje je pozvao deo opozicije, "pokušaj obojenih revolucija".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glišić (SNS): Ukoliko su zahtevi protesta ostavke onda je neophodno ići na izbore, a opozicija ih ne želi

Izvor: Danas, 20.Maj.2023, 10:50

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da ne zna šta su zahtevi protesta "Srbija protiv nasilja", navodeći da ukoliko su to ostavke, onda je neophodno ići na izbore, za koje tvrdi, da ih opozicija ne želi.

Nastavak na Danas...

Šormaz: Vučićeva izjava o 'stranim službama' loša po državu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Maj.2023

Član vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i predsednik Evroatlantskog saveta Srbije Dragan Šormaz ocenio je izjavu lidera SNS-a i predsednika države Aleksandra Vučića o stranim službama lošom po državu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na mitingu SNS-a u Pančevu 19. maja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.