Vučić: Već sutra novi predmeti

Izvor: B92, 15.Okt.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Već sutra novi predmeti

Beograd -- Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će sutra i narednih dana biti otvoreni novi predmeti u borbi protiv korupcije i kriminala.

"Očekujem koliko sutra i narednih dana da vidite neke nove predmete. U mnogim lokalnim samoupravama su se radile mnoge protivpravne radnje", rekao je Vučić novinarima u Beogradu nakon sastanka s ministrom odbrane Pakistana Saidom Navedom Kamarom.

Vučić je naveo da je u pitanju dugotrajan proces, a odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i na pitanje da li će se istrage sprovoditi tamo gde je na vlasti SNS.

"Svi će odgovarati gde god tužioci nađu protivpravne radnje", rekao je Vučić i dodao da će postupci biti sprovedeni protiv lokalnih samouprava u kojima je na vlasti DS samo u slučaju da protiv njih postoje dokazi, a ne na osnovu pisanja medija.

Na pitanje novinara da li ima pomaka u predmetu "Nuba invest", Vučić je odgovorio da je to stvar tužioca.

"To je stvar tužioca. Ako me pitate da li neko iz državnih organa ima nekih novih ideja o proceni štete, što bi možda moglo da navede tužioca da promeni stav, ima, ali to je stvar tužioca", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Koliko sutra novi predmeti protiv korupcije

Izvor: Kurir, 15.Okt.2012

To je dugotrajan proces, ali će javnost o njima čuti tokom narednih dana, koliko već sutra, rekao je Vučić..BEOGRAD - Prvi potpredsednik vlade zadužen za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u sklopu borbe protiv korupcije, narednih dana, javnosti...

Nastavak na Kurir...

Dačić: Ko krši zakon biće uhapšen

Izvor: B92, 16.Okt.2012, 11:34

Beograd -- Predsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže za Kurir da hapšenja zbog korupcije idu svojim tokom i da nije bitno ko je iz koje stranke...On je ponovio da u borbi protiv kriminala i korupcije neće biti zaštićenih i da je spreman da ide do kraja..."Vučić i ja se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.