Vučić: Tri kandidata - neko iz SNS, Dačić ili nestranački

Izvor: Press, 30.Maj.2017, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tri kandidata - neko iz SNS, Dačić ili nestranački

Odlazeći premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ima u vidu tri kandidata za svog naslednika na mestu premijera.
Foto:b92.net
"Jedna opcija je neko iz SNS. Jedna opcija je SPS, odnosno Ivica Dačić. Sa njima smo izgradili dobre odnose poverenja. Zahvalan sam im na podršci. I može da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << neko ko nije član nijedne stranke. I, u tom smislu, imam tri kandidata u glavi", rekao je Vučić na TV PInk.
Najavio je da će o tome govoriti 11. odnosno 12. juna. 

Dodao je da ga ne zanima šta o tome pišu mediji, i da ne podnosi pritisak. 

Vučić je rekao da iako nema prava na velike emocije, nije mu svejedno da napusti Vladu Srbije.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić: Ne mislim da ostajem na vlasti još deset godina, novi premijer do 17. juna

Izvor: Blic, 30.Maj.2017

Izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas će uskoro građanima saopštiti od kojeg trenutka više neće biti predsednik Srpske napredne stranke (SNS). Istakao je i da će novi premijer Srbije biti izabran u nedelji između 12. i 17. juna...Na završnoj konferenciji za novinare u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.