Vučič: Treba više da vodimo računa o ljudima, a pre svega o svojim roditeljima

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 16:52

Vučič: Treba više da vodimo računa o ljudima, a pre svega o svojim roditeljima

Predsednik je uz tu poruku objavio i zajedničke fotografije majke Angeline i oca Anđelka, sa njim i njegovim bratom Andrejem kad su bili deca.

Presednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas bi vladajuća stranka trebalo više da brine o ljudima, kao i da bi svako, pa i on, trebalo više da vodi računa, pre svega, o svojim roditeljima.

- Juče sam molio ljude iz SNS, moje političke saborce, da više brinu o ljudima, da ne budu bahati i da im rešavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << probleme. Kada sam završio sa tom tiradom, na kratko sam razgovarao sa majkom i shvatio koliko sam nemaran i neretko nepažljiv prema roditeljima koji su mi sve dali. Daću sve od sebe da im pokažem koliko mi znače i koliko ih volim -  objavio je Vučić na instagramu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.