Izvor: S media, 29.Mar.2013, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Stvari neće biti poznate do utorka do duboko u noć (VIDEO)

Lider naprednjaka i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekaO je da u Briselu 2. aprila predstoje teški razgovori ali da će, koliko god da je teško, državni vrh doneti odluku koja će biti u interesu građana.

"Nemojte da sumnjate u to. Donećemo odluku koja će obezbediti dobro Srbiji i našoj deci", poručio je Vucić na predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Kovinu.

Lider naprednjaka je istakao da predstoje teški razgovori:
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
"Ali nisam došao ovde ni da kukam ni da plačem zbog nase političke sudbine i što smo saterani u ćorsokak i što smo mnogo lošeg preziveli u poslednjih 20 godina već da kažem da ma koliko teško bilo državni vrh će doneti odluku koja će biti u interesu našeg naroda".

"Stvari neće biti poznate do utorka do duboko u noć", dodao je Vučić.

"U ponedeljak ću odlučiti da li idem u Brisel", rekao je prvi potpredsednik Vlade.

Nikolić i ja se ne svađamo i nećemo se svađati

Vučić je izjavio da se on i predsednik Srbije Tomislav Nikolić ne svađaju, niti će se u budućnosti svađati.

On je na stranačkom skupu SNS u Kovinu rekao da politički protivnici pokušavaju da naprave situaciju i prikažu kako su on i predsednik Srbije u svađi i kako ne postoji jedinstvo.

"I Tomu i mene je sramota da na to odgovaramo, ali da im olakšamo - ne svađamo se i nećemo se svađati. Mi nismo deca koja zaboravljaju da šanse za promene u Srbiji nisam doneo ja već Tomislav Nikolić svojom pobedom. On je otvorio vrata da Srbija može da krene putem promena, da postane normalna", kazao je Vučić.

(Tanjug)

FOTO: Beta/ Nenad Petrović

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.