Izvor: Glas javnosti, 26.Apr.2010, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: SNS pobedila

ARANĐELOVAC - Srpska napredna stranka pobedila je na vanrednim lokalnim izborima u Aranđelovcu sa oko 31 odsto osvojenih glasova, izjavio je sinoć zamenik predsednika stranke Aleksandar Vučić.

"SNS je odneo ubedljivu pobedu na izborima i u odnosu na drugoplasiranu Demokratsku stranku dobila 1.300 glasova više, odnosno 10 odsto", rekao je Vučić novinarima u izbornom štabu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Srpske napredne stranke.

Prema njegovima rečima, podaci sa 75 odsto biračkih mesta pokazuju da je SNS osvojila 31,21 odsto glasova, drugoplasirana DS 10 odsto manje, treće mesto zauzela je Socijalistička partija Srbije, a četvrto Nova Srbija.

"Mi smo pobedili u selima, pobedili smo i u prigradskim naseljima Aranđelovca, ali po svemu sudeci pobedili smo i u centru grada", rekao je Vučić i dodao da prema njegovim saznanjima LDP za sada, nije prešao cenzus.

Komentarišuci najave DS da će vlast u Aranđelovcu formirati sa strankama G17, SPS i LDP, on je rekao da demokratama ostavlja da slave to što ih je SNP pobedila za samo 10 odsto, jer će to sledeci put biti više od 15.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.