Vučić: SNS nikad neće priznati nezavisnost Kosova

Izvor: Politika, 29.Sep.2012, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: SNS nikad neće priznati nezavisnost Kosova

BEOGRAD –Novoizbrani predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je večeras da naprednjaci i vlast u kojoj učestvuju nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije.

Istovremeno, Vučić je siguran da će biti mnogo muka, problema i bolnih stvari koje treba da se reše.

„Srbija, a i SNS uvek i >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u svakom trenutku učiniće sve da sačuva i vas i Kosovo i Metohiju u Srbiji onako kako to Ustav određuje”, poručio je Vučić na skupštini stranke obraćajući se delegatima sa Kosova.

Prema njegovim rečima, najveći deo problema vezan za Kosovo je nasleđen, među kojima su i dogovori koje su drugi napravili, ali je obaveza ozbiljne države da se oni i sprovedu.

Beta

objavljeno: 29.09.2012

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.