Vučić: Radite po 12 sati, pa nećete imati vremena za svađu

Izvor: Kurir, 06.Avg.2014, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Radite po 12 sati, pa nećete imati vremena za svađu

Za SNS je prioritet država i za sve one koji to ne shvataju nema i neće biti mesta u stranci, rekao je Vučić

POŽAREVAC - Srbija je prioritet za SNS, a za sve one koji to ne shvataju nema i neće biti mesta u stranci, poručio je lider naprednjaka Aleksandar Vučić članovima Glavnog odbora na jučerašnjoj sednici.

- Nemojte biti iznenađeni reakcijom države na nešto što ste mislili da je pod velom tajni ili se odvija daleko od Beograda i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bez uvida. Osvrnite se i pogledajte šta ostaje iza vas. Uzmite da radite po 12 sati, pa nećete imati vremena za unutarstranačka prepucavanja - rekao je Vučić. On je dodao da zbog ogromnih problema u državi ne može da se posveti stranci i pozvao članove SNS na maksimalnu posvećenost interesima države.

Rez u stranci

- Ukoliko stranka na narednim izborima ne dobije poverenje građana, neću biti njen predsednik. Nemam ni vremena, ni snage da se bavim nekim stranačkim pitanjima. Toliko sam opsednut i ophrvan problemima u državi da prosto nemam mogućnosti da se posvetim rešavanju stranačkih problema - rekao je Vučić, dodajući da je mnogo toga učinjeno i da su doneti novi, važni zakoni koji predstavljaju temelj za promene u Srbiji, koje je pozdravio ceo svet.

Međutim, lider naprednjaka nije zadovoljan time što još nije došlo do promene svesti i time što naprednjaci nisu uspeli da se promene ni u sopstvenim redovima.

- Znam šta se radi u lokalnim samoupravama. Niko neće moći da pobegne ni od moralne ili krivične odgovornosti. Članstvo SNS u Kovinu isključeno je iz stranke jer ništa nisu uradili.

Jasna poruka

- Mnogi su se pozivali na mene, kao i na predsednika države, da bi im neko nešto učinio i na taj način obmanjivali druge. Nikada niko nije dobio zeleno svetlo od mene da mu bilo ko nešto učini. A to važi i za mene i predsednika Nikolića. Mnogi su se u mnogi učlanili imajući na umu mogućnost da ostvare sopstvene lukrativne ciljeve, a ne da nešto učine u interesu države.

(S. M.)

Upozorenje

JEDNA FUNKCIJA ILI LETITE

Prvi čovek naprednjaka, kako saznajemo, na zatvorenom delu sednice upozorio je svoje stranačke pulene da mogu da imaju samo jednu plaćenu državnu funkciju, u suprotnom biće isključeni iz stranke.

- Svako ko do 15. septembra ne podnese ostavku ako ima više od jedne funkcije, biće automatski isključen iz stranke - poručio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.