Vučić: Program rada, pa sastav Vlade

Izvor: NTV.rs, 26.Mar.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Program rada, pa sastav Vlade

Zvanični razgovori o formiranju buduće vlade još nisu počeli, a lider SNS Aleksandar Vučić kaže da piše program oko koga će se okupiti budući tim u Nemanjinoj 11.
Iako razgovora o sastavu vlade zvanično još nema, iz SNS su se mogle čuti najave da će ona biti formirana do 1. maja, a i predsednik Srbije Tomislav Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << je izjavio da očekuje da Srbija dobije novu vladu do tada, jer je očekuju važni poslovi.
„Trenutno pišem program rada buduće vlade Srbije i to je prioritet“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje kada bi trebalo očekivati početak razgovora o novoj vladi, a istovremeno time objašnjava zašto još nisu počele konsultacije o njenom formiranju.
(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Program rada, pa sastav vlade

Izvor: Prva.rs, 26.Mar.2014

Iako razgovora o sastavu vlade zvanično još nema, iz SNS su se mogle čuti najave da će ona biti formirana do 1. maja, a i predsednik Srbije Tomislav Nikolić je izjavio da očekuje da Srbija dobije novu vladu do tada, jer je očekuju važni poslovi..."Trenutno pišem program rada buduće vlade Srbije...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.