Vučić: Premijer Cvetković uništio srpsku privredu

Izvor: TvojPortal.com, 10.Jun.2011, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Premijer Cvetković uništio srpsku privredu

/press/ Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas kao "skandalozno" imenovanje premijera Srbije Mirka Cvetkovića na celo Koordinacionog tela za pristupanje Evropskoj uniji jer je on, kako smatra SNS, "uništio srpsku privredu"


Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić kazao je na konferenciji za novinare da je Cvetković >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << "uništio srspku ekonomiju, a sada treba Srbiju da uvede u EU".
Vučić je ocenio da je vlast dovela Srbiju do "ivice propasti" i pozvao je da prekine da razara zemlju, zadužuje buduće generacije, kao i da "laže" da privreda oživljava.
Prema Vučićevim rečima, dug privrede u 2010. dostigao je 90 milijardi dinara, a vlast se u poslednja dva meseca zadužila za dodatnih 700 miliona evra kod Evropske investicione banke.Ostatak vesti pročitajte na linku

politikasnsSrbijacvetkovicDSVučićpremijersrpska privredaunistena

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.