Vučić u poseti niškom kraju

Izvor: juGmedia, 13.Feb.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u poseti niškom kraju

NIŠ – Skupom u Sportskoj hali „Čair“ Srpska napredna stranka će sutra u 17 časova zvanično započeti predizbornu kampanju za predstojeće izbore.

Dolazak u Niš na konvenciju predsednik SNS Aleksandar Vučić iskoristiće i za obilazak čitavog ovog kraja.

Vučić će u subotu u devet časova posetiti Merošinu, sat kasnije Doljevac, a potom Pukovac i Gadžin Han.  Nešto pre 13 časova, predsednik SNS-a biće u svljiškom selu Prekonga, a onda će >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << posetiti Aleksinac i Ražanj.

Prema protokolu, Vučić će se u većini mesta koja će posetiti u subotu zadržati oko pola sata.

                                                                   (Kraj)mia/ena
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vučić kreće iz Niša

Izvor: OkRadio.rs, 14.Feb.2014, 12:12

Predizborni miting Srpske napredne stranke biće održan u 17 sati u niškoj hali "Čair", a prisutnima će se obratiti i prvi čovek SNS-a Aleksandar Vučić SNS i zvanično počinje svoju predizbornu kampanju. Predstavljanje programa kreće iz Niša, pa će zbog toga u najvećem gradu juga Srbije,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.