Vučić: O pritiscima iz Haga GO SNS raspravlja 17. aprila

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: O pritiscima iz Haga GO SNS raspravlja 17. aprila

Srpska napredna stranka će 17. aprila održati sednicu Glavnog odbora na kojoj će razmatrati aktuelnu političku situaciju i doneti najvažnije odluke u svetlu važnih i teških ekonomskih reformi, ali i u svetlu političkih pritisaka iz Haškog tribunala, saopštio je predsednik te stranke Aleksandar Vučić.

Nakon sednice Predsedništva SNS-a, Vučić je novinarima u sedištu te stranke rekao da danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razmatrana aktuelna politička situacija i rad Vlade Srbije i ostalih izvršnih organa vlasti u prethodnih godinu dana.

"Analizirali smo do sada učinjeno, razmatrali smo kako da nastavimo sa našim aktivnostima u svetlu važnih i teških ekonomskih reformi koje je Srbija preduzela, a ceo svet priznao, ali i u svetlu značajnih političkih pritisaka koji su usledili i pojačavaju se prema Srbiji, posebno imajući u vidu političke, ne pravne, pritiske koji dolaze iz Haškog tribunala", rekao je Vučić.

Пред почетак седнице Председништва @sns_srbija pic.twitter.com/qI48GldB5w

Sednici su prisustvovali predsednik IO Radomir Nikolić, ministar Bratislav Gašić, Goran Knežević, Zorana Mihajlović, Igor Mirović, Dejan Đurđević, Nikola Selaković, Nebojša Stefanović...

Kako je ranije danas izjavio premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, naprednjaci će danas održati sednicu Predsedništva, a do kraja sedmice i sednicu Glavnog odbora.

SNS je prethodnu sednicu Predsedništva održala 16. marta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: O pritiscima iz Haga GO SNS raspravlja 17. aprila

Izvor: Prva.rs, 31.Mar.2015

Nakon sednice Predsedništva SNS-a, Vučić je novinarima u sedištu te stranke rekao da danas razmatrana aktuelna politička situacija i rad Vlade Srbije i ostalih izvršnih organa vlasti u prethodnih godinu dana.. ."Analizirali smo do sada učinjeno, razmatrali smo kako da nastavimo sa našim aktivnostima...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.