Vučić: Nema saradnje SNS i DS

Izvor: B92, 06.Jan.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nema saradnje SNS i DS

Beograd -- Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je za B92 da nema saradnje te partije i Demokratske stranke.

"Mi smo najžešći politički protivnici, ne možemo da sarađujemo sa onima koji su uništili srpsku ekonomiju, razorili privredu", dodao je Vučić.

On je rekao da SNS nema kontakata sa DS, već da postoje samo lični kontakti i prijatelji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez obira na stranačku pripadnost.

Upitan šta je sporno u tome da postoje kontakti i zašto je sporna spekulacija da bi nakon nekih izbora mogla da se napravi koalicija naprednjaka i demokrata, Vučić je rekao da SNS ne beži od kontakata, već ih traži.

"Mi smo tražili da razgovaramo sa vlastima, javno, pred kamerama", dodao je Vučić.

Ukazao je na to da SNS već ima postignute određene sprazume sa Novom Srbijom, nekim vanparlamentarnim partijama, da sa stankama manjina kreće u razgovore i da očekuje da se u budućnosti priduži i DSS.

Govoreći o mitingu SNS, koji je najavljen za početak februara, Vučić je ukazao da bi njegovo održavanje moglo da bude pomereno sa 4. na 5. februar iz bezbednosnih i drugih razloga organizacione prirode.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.