Vučić: Ne saradujemo sa DS

Izvor: S media, 06.Jan.2011, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne saradujemo sa DS

Srpska napredna stranke ne saradjuje sa Demokratskom strankom i cilj joj je da posle sledećih izbora formira vladu sa sadašnjim opozicionim, a ne partijama iz vlasti, izjavio je danas zamenik predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić.

"Nemamo saradnju sa Demokratskom strankom. Mi smo najžešći politički protivnici", rekao je Vučić televiziji B92 komentarišući izjavu predsednika Socijalističke partije Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ivice Dačića o mogućoj saradnji demokrata i naprednjaka posle

narednih izbora.

Dačić: SNS i DS razgovaraju

Vučić je optužio Demokratsku stranku da je kriva za, kako je naveo, pljačkašku privatizaciju i uništenje ekonomije.

Zamenik predsednika SNS je ponovio zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Šutanovac: Nema saveza sa SNS

Kao stranke sa kojima će SNS nastojati da formira vladu, Vučić je naveo Novu Srbiju i partije manjina. Vučić je naveo da očekuje da će im se pridružiti Demokratska stranka Srbije.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nema saradnje SNS i DS

Izvor: B92, 06.Jan.2011

Beograd -- Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je za B92 da nema saradnje te partije i Demokratske stranke... "Mi smo najžešći politički protivnici, ne možemo da sarađujemo sa onima koji su uništili srpsku ekonomiju, razorili privredu", dodao je Vučić...On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.