Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2024, 12:02

Vučić: Moja savet i molba SNS, bolje ići na nove izbore u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je razgovarao sa predstavnicima pobedničke liste Beograd ne sme da stane i da ih je zamolio da razmotre da se ide na nove izbore u Beogradu, jer moramo da negujemo demokratiju zbog sebe i da ne dozvolimo da se ponovi 2008. godina.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ODRŽANA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Ide se na nove izbore u Beogradu, odluka jednoglasna (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024

Sednica Predsedništva SNS održana je danas oko podneva u prostorijama stranke na Novom Beogradu...Glavne teme sastanka bile su vezane za odluku o formiranju vlasti u Beogradu, odnosno da li će biti novih izbora u glavnom gradu...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom obraćanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.