Izvor: JUGpress.com, 27.Nov.2021, 23:13

Vučić: Mi smo pristojna Srbija

BEOGRAD

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je večeras na svečanoj Skupštini stranke da su naprednjaci danas pokazali kako izgleda pristojna Srbija, dok su neki drugi samo želeli da naškode drugima.

Hvala vam, jer kada su vam neki pretili bokadama puteva, da urade nešto što niko nije radio decenijama, da nekome zabrani kretnje i slobodu, nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << znali da ste najtvrdokorniji kada vam brane slobodu i zato ste svi došli ovde, u inat onima koji nisu hteli da ovde budete, kazao je Vučić.

On je naprednjacima poručio da predaja nije opcija i da nikada nema povlačenja, posebno ne pred onima koji su uništili Srbiju.

Na svečanoj akademiji govorilo je petoro ljudi iz različitih delova Srbije – Sara Pavkov, Milica Vuković, Bratislav Lazić, Anastasija Dimitrijević i Milica Nikolić – koji su preneli svoja iskustva kako su im se poboljšali životi zahvaljući politici koju je vodila SNS.

Glumac Lazar Ristovski podsetio je da su, kada je poslednji put pre nekoliko godina bio na bini u Areni, SNS i Vučić ubedljivo pobedili.

Tako će biti i u budućnosti, predvideo je Ristovski.

Na svečanoj akademiji povodom 13 godina od osnivanja SNS nije bilo njenog osnivača i prvog predsednika Tomislava Nikolića.

Tu su bili koalicioni partneri SNS, lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i funkcioneri te stranke, kao i lider Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor, predstavnici Srpske liste, kao i članovi Vlade Srbije.

Izvor: FoNet

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.