Vučić: Izbori na svim nivoima o istom trošku

Izvor: S media, 11.Jul.2011, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Izbori na svim nivoima o istom trošku

Izbore treba održati na svim nivoima u isto vreme i o istom trošku. Naprednjaci spremni za izbore poručuje zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da izbore treba održati na svim nivoima u isto vreme o istom trošku i da su naprednjaci za izbore spremni.

Vučić je na obeležavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Svetskog dana populacije u organizacijhi SNS u centru Beograda rekao da su naprednjaci za izbore spremni, a da je problem u priči o eventualnom razdvajanju lokalnih i parlamentranih izbora u tome što vlast "hoće opet da troši narodne pare, a ne svoje".

Vučić: Srbija godišnje izgubi 55.000 stanovnika

Milovan Drecun u SNS (VIDEO)

Duple fotelje do izbora!

Prema njegovim rečima, iz vlasti su naprednjacima govorili da ne treba ići na izbore, jer su oni trošak, dok sada izgleda to više nije tako "jer je važno samo ako mogu negde koji procenat više, neku fotelju više, neki upravni odbor više i još negde nešto da ukradu, da otmu i to im je sve".

On je kazao da je SNS dala predloge rešenja i promena, i predlog nacionalne strategije za poboljšanje populacione politike i povećanje nataliteta, ukazujući da je potrebna želja države da pokaže da su joj deca, mladi i budućnost važni.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.