Vučić: Idemo na izbore

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Idemo na izbore

Lider SNS i premijer Aleksandar Vučić odlučio je na sednici Glavnog odbora SNS da se ide na vanredne parlamentarne izbore.

U centrali SNS, lider te stranke Aleksandar Vučić obratio se članovima GO i obrazložio zbog čega je za raspisivanje vanrednih izbora. Kada je objavio odluku, članovi GO su mu uputili veliki aplauz!

Vučić se članovima GO obratio rečima da je godinu i devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meseci prošlo od kada je formirana Vlada Srbije i podsetio na teško stanje u kom se zemlja tada nalazila i dodao da su od tada preduzete teške i nepopularne mere.

- Posebno sam ponosan što smo radili marljivo, marljivije od bilo koga drugog, postali smo ugledan partner evropskim i svetskim silama i sačuvali odnos sa tradicionalnim prijateljima u svetu - rekao je Vučić.

 - Srbija je na stabilnom i dobrom putu, uspeli smo da izađemo iz recesije, prošao je 15. januar i sadam mogu da kažem da imamo bolji PDV nego ikada u savremenoj srpskoj istoriji - rekao je Vučić i dobio veliki aplauz članova GO.

Rekao je i da je smanjen budžetski deficit i da Srbiji više ne preti bankrot, a da je posao za budućnost - popravljanje standarda i plata.

On se osvrnuo na prepreke sa kojima se suočava Vlada i on lično sa otporima u javnosti zbog reformi koje se preduzimaju.

- Zato sam toliko omražen kod neprijatelja - zbog insistiranja na radu! Smeju mi se što kažem da marljivo radim, što sam Novu godinu proveo ovde na svom radnom mestu. Zato što ih na taj način teram da i sami rade - rekao je on.

- Ocenio je da je centar otpora u bivšoj vlasti i lažnoj eliti koju je ta vlast stvorila.

Srbiji potrebno je još četiri godine stabilnosti i pun mandat za donošenje teških odluka kako bi Srbija bila spremna za ulazak u EU - rekao je Vučić.

- Zbog toga, moja odluka je da idemo na izbore - rekao je Vučić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić odlučio: Srbija ide na vanredne izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić saopštio je na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke da je odlučio da Srbija ide na vanredne parlamentarne izbore...Uskoro opširnije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić: Idemo na izbore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jan.2016

Predsednik vladajuće Srpske napredne stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je da je odlučio da se ide na vanredne parlamentarne izbore...Takvu odluku, obrazložio je namerom "da se razrešio društveni sukob koji blokira reforme". Vučić je na sednici Glavnog odbora SNS dodao da je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.