Glavni odbor SNS sutra odlučuje da li će biti vanrednih izbora

Izvor: Blic, 16.Jan.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni odbor SNS sutra odlučuje da li će biti vanrednih izbora

Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu Glavnog odbora na kojoj će, prema najavama iz stranke, biti reči i o eventualnom raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

Iz SNS je najavljeno da će predsednik stranke i premijer Aleksandar Vučić zatražiti od većine članova Glavnog odbora da u periodu i pre Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SNS, zakazane za 13. februar, ima pravo da donese odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

Vučić je 14. januara rekao da su vanredni parlamentarni izbori moguća opcija, da će odluku doneti uz konsultacije sa predsednikom države i članovima GO, ali da se neće rukovoditi stranačkim ineresima.

On je rekao i da su vanredni izbori bolja opcija od veće rekonstrukcije, koju bi želeo da sprovede, a kao jedini razlog protiv održavanja opštih izbora naveo je da bi možda na kratko prekinuli reforme.

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović rekao je da je sednica Glavnog odbora stranke zakazana u cilju pripreme skupštine partije, ali nije isključio mogućnost da se razgovara i o eventualnom raspisivanju vanrednih parlamentarnim izborima.

Kako je saopšteno iz SNS, članovima će se na početku obratiti predsednik stranke i taj deo sednice će biti otvoren za javnost, a posle toga sednica će biti zatvorena.

Po završetku sednice, predviđene su izjave za medije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U nedelju sednica Glavnog odbora SNS

Izvor: Akter, 16.Jan.2016

Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu Glavnog odbora na kojoj će, prema najavama iz stranke, biti reči i o eventualnom raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora..Iz SNS je najavljeno da će predsednik stranke i premijer Aleksandar Vučić zatražiti od većine članova Glavnog odbora da...

Nastavak na Akter...

U NEDELjU VLADAJUĆA STRANKA ODLUČUJE: Vrh SNS traži izbore

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2016

GLAVNI odbor SNS ovlastiće sutra lidera stranke i premijera Aleksandra Vučića da može i pre zasedanja izborne skupštine naprednjaka 13. februara da odluči o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. Ogromna većina funkcionera SNS zalaže se za prevremeni izlazak na birališta i očekuje se...

Nastavak na Večernje novosti...

Najava događaja za 17. januar 2016. godine

Izvor: Capital.ba, 17.Jan.2016, 07:30

BANJALUKA, U 10.00 časova predsjednik PDP-a Branislav Borenović razgovaraće sa novoimenovanim vršiocem dužnosti direktora Agencije za lijekove BiH Aleksandrom Zolakom. Izjave za novinare u 10.30 časova. /prostorije PDP-a/ BEOGRAD – U 11.00 časova sjednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.