Vučić: Bapske priče - niko od biznismena ne finansira SNS

Izvor: Press, 13.Apr.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Bapske priče - niko od biznismena ne finansira SNS

Premijer Srbije Aleksandar Vučić istakao je da niko od biznismena finansijski ne pomaže SNS.
Foto:B92.net
On je naglasio da je to stranka koja ima više novca nego što je potrošila na kampanju.
Nikada nijedan čovek koji se bavi biznisom nije dao novac za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << SNS. Imamo u budžetu dovoljno novca. Bilo nam je dovoljno 14 dana da idemo u bilborde, krenemo kasnije od drugih u spotove, iako smo znali da ćemo dobiti najviše novca ako pobedimo“, objasnio je on odgovarajući na pitanje kako to da uvek firme bliske pojedinim strankama, biznismena kao što su Đurašković i Veselinović i Interkop dobijaju poslove. 

Kazao je, na otvaranju naplatne rampe Beograd, i da ne poznaje, niti je blizak sa bilo kim od pomenutih, niti da ih je video. 

"Đuraškovića i Veselinovića nisam video. Poslednji put kada sam video pomenutu osobu iz Interkopa bilo je pre sedam godina na nekom prijemu, a drugo lice pomenuto video sam na Kosovu pre sedam ili osam godina kada smo osnivali stranku, kada se naš prijatelj Bora Pelević svađao sa Krstimirom Pantićem", istakao je Vučić. 

Ukazao je i da su to sve "bapske priče"“ i da je njemu važnije to što je urađeno. 

Takođe je kazao da zamera, kada je reč o naplatnoj rampi "Beograd" što se opet kasnilo. 

"Interesuje me da li ima kriminala, ali to da je neko blizak nekom nije, niko nije dao ni dinara", podvukao je Vučić. 

Kazao je da navodno postoje opravdani razlozi za kašnjenje, kako tvrde iz Puteva Srbije, ali da njega ne mogu biti opravdani razlozi za kašnjenja. 

"Za mene nikada ne postoje opravdani razlozi za kašnjenja", naglasio je on. 

Rekao je da izvođači dobijaju novac i da su oni ugovorna strana, te onima koji šire "babske priče" poručio da moraju uvek da pokušaju da pokvare "sve i pokušavaju da prikažu neke sumnje. 

"Za svaki dinar odgovaraju Putevi Srbije, njihov posao je da daju najbolji rezultat, a ko će raditi na poslu treba pitati njih. Sve firme pre toga moraju dobiti posao na tenderu", objasnio je Vučić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.