Vučević posle sednice GO SNS: Za 10 dana lista poslaničkih kandidata, 57 odsto novih imena

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2020, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević posle sednice GO SNS: Za 10 dana lista poslaničkih kandidata, 57 odsto novih imena

Potpredsednik SNS Miloš Vučević najavio je da će Predsedništvo stranke za desetak dana utvrditi konačnu listu kandidata za narodne poslanike i da će na njoj biti oko 57 odsto novih imena Potpredsednik SNS Miloš Vučević najavio je da će Predsedništvo stranke za desetak dana utvrditi konačnu listu kandidata za >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << narodne poslanike i da će na njoj biti oko 57 odsto novih imena. Vučević je posle sednice GO SNS, na kojoj se na početku obratio lider naprednjaka Aleksandar Vučić, preneo novinarima da se na njoj razgovaralo o izbornom procesu, kandidatima SNS i o potencijalnim koalicionim partnerima. "U narednih par dana završićemo razgovore sa preostalim koalicionim partnerima i dogovoriti potencijalnu saradnju", rekao je Vučević. Ističe da će SNS odbori na lokalu slediti istu politiku i da će biti puno novih kandidata na listima, kao i za gradonačelnike i predsednike opštine. Kaže da će to biti konkretizacija i realizacija onoga što je najavljivao predsednik Vučić i da to nije samo "mrtvo slovo na papiru". "Ponosni smo što smo pokazali da Srbija ima budućnost i da su naša deca ta koja donose novu energiju i novu snagu". Istakao je da je to divna omladina i da su većina polaznici stranačke akademije, kao i da će tako SNS pokazati da ima snage za promene i da je spremna da bude još odgovornija pred građanima. Kako je rekao, kulminacija će biti 28. juna na kongresu SNS kada će biti izabrano puno novih kadrova. Smatra da će ovo biti veoma teški izbori i teška kampanja. "Svi drugi će imati lagodniju poziciju, a SNS će morati da odgovara na teške napade i pitanja, kao što je pitanje KiM, regiona, ekonomiju i slično, o čemu će pre svega predsednik Vučić morati da odgovara: Vučević je kazao da ako SNS u najmanju ruku ne bude imao isti izborni rezultat kao 2016. godine, što smatra da i nije dovoljno i da se ide na bolji rezultat, u SNS nisu sigurni da neće doći do koalicije drugih stranaka koje će u tom trenutku moći da formiraju većinu. "Pred nama je neizvesna politička utakmica, ali verujemo da građani cene ono što je urađeno i plan za budući period, predstavljen kroz projekat Srbija 2025", naveo je Vučević. Dodao je da će svakako SNS imati puno novih kandidata na svim nivoima, već u narednh desetak dana i da je spremna da osveži svoje redove i da se bori za bolju Srbiju i njenu decu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Na novoj listi poslaničkih kandidata 57 odsto novih imena

Izvor: Blic, 24.Feb.2020

Potpredsednik SNS Miloš Vučević najavio je da će Predsedništvo stranke za desetak dana utvrditi konačnu listu kandidata za narodne poslanike i da će na njoj biti oko 57 odsto novih imena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.