Vučević posle konsultacija sa Vučićem: Očekujemo novu vladu početkom septembra

Izvor: Press, 21.Jul.2020, 12:57

Vučević posle konsultacija sa Vučićem: Očekujemo novu vladu početkom septembra

Potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je posle konsultacija sa predsednikom Aleksandrom Vučićem da su predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu", zatražili mandat za sastav nove vlade.
Foto:blic
On je istakao da nije bilo reči o personalnim rešenjima.
Kako je rekao, očekuje da Skupština Srbije bude konstituisana do 3. avgusta, a Vlada zatim u zakonskom roku, do >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 3. novembra.
- Naša lista je nakon ubedljive pobede na konsultacijama sa predsednikom legitimno tražila mandat za sastav vlade i tu nema političke dileme - rekao je Vučević.
- Naša predviđanja su da će do kraja avgusta, početka septembra biti izabrana vlada, koja će biti vlada kontinuiteta - rekao je Vučević.
Dodao je da je razgovor sa predsednikom bio veoma sadržajan, ne samo oko pitanja skupštinske većine, vlade, već i o drugim temama, kovidu, ekonomskim izazovima.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.