Vučević podneo krivične prijave protiv Vučića i Vulina

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 10:39

Vučević podneo krivične prijave protiv Vučića i Vulina

Miloš Vučević je prijavu podneo, kako je ranije saopštila ta stranka, povodom „svih laži mafijaškog klana Veljka Belivuka i njima bliskih tajkunskih političara i njihovih medija u zemlji i inostranstvu“

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS), Miloš Vučević, danas je podneo Republičkom javnom tužuilaštvu krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučević je prijavu podneo, kako je ranije saopštila ta stranka, povodom "svih laži mafijaškog klana Veljka Belivuka i njima bliskih tajkunskih političara i njihovih medija u zemlji i inostranstvu".

- Kako bi građani i u sudskom postupku jasno videli sve dokaze, ko laže, zašto to čini, sve pipke ove mafijaške hobotnice, spregu ovog monstruoznog kriminalnog klana sa raznim političkim i drugim centrima moći, nakon čega će celokupnoj javnosti biti nedvosmisleno jasno zašto im je svima sve vreme zajednička meta predsednik Vučić - navela je ranije Srpska napredne stranka u saopštenju.

Podsetimo, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, podizanje krivične prijave najavio je gostujući na Radio televiziji Srbije da će ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i on "podneti krivičnu prijavu sami protiv sebe", zbog navoda da su umešani u poslove grupe Veljka Belivuka.

Pored toga, ovakvu situaciju je javnost u Srbiji već imala prilike da vidi, pošto je i u slučaju "Jovanjica" upravo Vučević podneo krivičnu prijavu protiv Vučića i njegovog rođenog brata Andreja, sa namerom da, kako su objasnili, otklone sve sumnje u povezanost sa ovim slučajem.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvaničnik SNS Vučević podneo krivičnu prijavu protiv Vučića i Vulina

Izvor: VOA, 03.Avg.2021

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević u utorak je Republičkom javnom tužilaštvu u Beogradu podneo krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina povodom tvrdnji da su bili povezani sa kriminalnom organizacijom...

Nastavak na VOA...

Republičko javno tužilaštvo uputilo je krivičnu prijavu protiv predsednika Vučića i ministra Vulina Tužilaštvu za organizovani kriminal

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021

Ranije danas advokat Milan Ðukić je kao punomoćnik podnosilaca prijave Miloša Vučevića i Ðorđa Komlenskog, podneo Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Vučića i Vulina zbog saznanja iz medija da su navodno izvršili krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti..Republičko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.