Izvor: JUGpress.com, 27.Jun.2023, 10:27

Vučević: Srpska napredna stranka raspoložena da uzme učešće u budućem pokretu “Za narod i državu”

LESKOVAC-VRANJE

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora Darkom Glišićem, iz Vranja i Leskovca započeo je obilazak okruga u Srbiji kako bi razgovarao sa članovima gradskih i opštinskih odbora stranke, saopšteno je iz te strane a prenose beogradski mediji .

Tom prilikom Vučević se zahvalio svim predsednicima mesnih, opštinskih i gradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << odbora na svakom minutu, satu i danu koji su posvetili stranačkom radu.

“Najteže je voditi mesne odbore, oni su srce stranke, oni su snaga naše stranke, a bez jake Srpske napredne stranke nema jake Srbije”, naglasio je Vučević.

Prema Vučevićevim rečima Srpska napredna stranka je motor razvoja, a ono što je krasi jeste činjenica da je državu i interese države uvek stavljala iznad stranačkog ili bilo kog ličnog interesa.

“Danas, kada je Aleksandar Vučić član Srpske napredne stranke, mi imamo dodatnu obavezu da sve ono što je on radio na čelu stranke prethodnih 11 godina, čuvamo i da pokažemo da smo sposobni da nastavimo tim putem”, rekao je predsednik SNS Miloš Vučević.

Na samom kraju Vučević je naveo da je Srpska napredna stranka raspoložena da uzme učešće u budućem pokretu “Za narod i državu”, koji će voditi predsednik Vučić, i to kao prvi vagon do lokomotive brzog voza Srbije i razvoja naše države, navodi se u saopštenju o jučerašnjim skupovima u Vranju i Leskovcu.(kraj) LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.