Vučević: Srbija nikada neće zaboraviti kinesku pomoć na početku pandemije kovida 19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2021, 12:43

Vučević: Srbija nikada neće zaboraviti kinesku pomoć na početku pandemije kovida 19

Ukazano mi je veliko poverenje da ispred Srpske napredne stranke budem govornik na onlajn tematskom brifingu u organizaciji Međunarodnog odseka Centralnog komiteta KP Kine na temu dijaloga i jačanja veza partija centralne i istočne Evrope i produbljivanja veza Kine i ovog dela Evrope, objavio je potpredsednik SNS Miloš Vučević.

Kineskim partnerima sam, u duhu naše poslovice "lako je biti dobar kada problema nema", ukazao da se odanost i pravo prijateljstvo dokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u krizna vremena i da Srbija nikada neće zaboraviti kinesku pomoć u početku pandemije kovida 19, istakao je Vučević.

Zahvaljujući radu predsednika Vučića, mi imamo privilegije da nas Kina smatra svojim strateškim partnerima i da nam pomaže u realizaciji najvećih infrastrukturnih projekata koji služe na čast našim zemljama, kaže potpredsednik SNS-a i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

I zato, nećemo stati u našem prijateljstvu, Kina i kineski narod će u Srbiji i našoj stranci uvek imati pouzdanog partnera i prijatelja, jer mi smo mnogo više od toga. Čast nam je što smo kineski saborci i neka večno živi kinesko-srpsko prijateljstvo, poručio je Vučević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević na brifingu Međunarodnog odseka Centralnog komiteta KP Kine

Izvor: Blic, 26.Nov.2021

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske Napredne Stranke Miloš Vučević prisustvovao je onlajn brifingu u organizciji Međunarodnog odseka Centralnog komiteta KP Kine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.