Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2020, 14:05

Vučević: SNS promenila smisao višestranačja u Srbiji

Potpredsednik Glavnog odbora SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je "Srpska napredna stranka potpuno promenila tok i smisao višestranačja u Srbiji, unela jedan novi sadržaj i dala joj novi karakter".

Povodom dvaneste godišnjice SNS Vučević je istakao da se takva organizacija dugo godina čekala i da ona garantuje političku stabilnost kao preduslov za ekonomski >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << prosperitet, jačanje bezbednosnih struktura, ulaganje u zdravstvo i sve što je važno za jedno društvo.

"Čuli ste juče naše ciljeve i političku agendu SNS koja je stožer buduće vlade. Mi i danas imamo istorijsku podršku, ali smo pokazali da nam je država Srbija iznad stranačkih interesa, jer bismo se inače opredelili da vladu formiramo samostalno", rekao je Vučević i dodao da SNS smatra da je bolje imati konsenzus i širi front u borbi protiv korone.

"Potrebno je nacionalno jedinstvo u odbrani intersa na Kosovu i Metohiji i borba za ekonomski napredak Srbije koja je u direktnoj koleraciji sa temom korone i Kosova", istakao je Vučević.

Dodao je da će u subotu ili odmah posle vikenda biti održana Skupština Vojvodine i da će tada biti izabrana Pokrajinska vlada.

Na pitanje kada će stranka birati novo rukovodstvo i da li će Aleksandar Vučić ostati na čelu stranke, Vučević je rekao da će predsedništvo stranke u nedelju odlučiti da li će kongres biti u decembru ili januaru sledeće godine, kao i da svi podržavaju Aleksandra Vučića

"Trudićemo se da ga ubedimo da ostane na čelu SNS jer zašto bismo menjali tim koji donosi pobedu", rekao je Vučević.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.