Vučević: SNS nije pretila Pajtiću

Izvor: B92, 20.Apr.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: SNS nije pretila Pajtiću

Novi Sad -- Predsednik GO SNS Miloš Vučević kaže da je simptomatično što predsedniku Vlade Vojvodine Bojanu Pajtiću stižu pretnje kad god je politički pritisnut.

Komentarišući vest da je Pajtiću upućeno pismo u kome mu se preti smrću i optužbe da iza toga stoji SNS, Vučević je rekao da se te pretnje Pajtiću, ili bilo kojim drugim funkcionerima Demokratske stranke, uvek dešavaju kada se ta stranka nađe pod političkim pritiskom.

"Ne znam da li >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Pajtić to navodno pismo prijavio policiji i ja ga nisam video. U svakom slučaju, osuđujem bilo kakve vidove nasilja i pretnji, kao i grafite i plakate sa porukom mržnje'', rekao je on na konferenciji za novinare.

Vučević je ponovio da mu je čudno da je scenario uvek isti i da se, kada god se raspravlja o nekoj bitnoj političkoj temi, pojavljuju prvo grafiti, a onda i navodna pisma sa pretnjama smrću.

On je odlučno demantovao da SNS ima bilo kakve veze sa pomenutim pismom.

"SNS se ne služi takvim stvarima, a ja danima otvoreno pozivam Pajtića na TV duel i ne krijem se iza bilo kakvih anonimnih pisama, kao što se ni Napredna stranka nikada nije krila iza tako nečega", naglasio je Vučević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.