Vučević: Pokažite šta ste imali pre 17 godina, a šta sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Pokažite šta ste imali pre 17 godina, a šta sada

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević pozvao je "stručnjake iz stare-nove DS i povezanih 'preduzeća'" da pokažu građanima, koje su ostavili bez hleba i dostojanstva, a državu doveli na ivicu bankrota, šta su zajedno promenili u Srbiji na bolje, osim stanja na svojim bankovnim računima.

Vučević je pozvao "sve Šutanovce, Đilase, Jeremiće, Pajtiće, Jankoviće", da pokažu građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šta su imali pre 17 godina, a šta imaju danas.

Neka dokažu građanima da nisu od politike napravili najunosniji biznis, a od DS, dok su bili na vlasti, profitabilno preduzeće, naveo je Vučević.

On kaže da građani i dalje čekaju da čuju odakle Draganu Šutanovcu "300. 000 evra na bankovnom računu, luksuzni stanovi, satovi, slike, nakit", kako se "beskućnik" Jeremić, isti onaj koji je narodnim parama plaćao jedno noćenje u luksuznim hotelima 1. 200 evra, "skućio u stanu od pola miliona evra u Beogradu", kako je Dragan Đilas kao aktivan "„žuti", kako sami kažu, postajao svakog dana bogatiji za nekoliko hiljada evra?

Odgovor na isto pitanje, navodi Vučević, građani čekaju i od Pajtića, Jankovića i svih njihovih funkcionera: Odakle im pare za letovanja na jahtama i u luksuznim hotelima, odakle stanovi, vikendice, puni bankovni računi, a šta su imali pre 17 godina?

Kritikujući aktuelnu vlast, predsednik DS Dragan Šutanovac je juče u Nišu izneo tvrdnje da nema ništa od njihovih obećanja i da "nema osobe koja u današnjoj Srbiji živi bolje, a da nije iz Srpske napredne stranke".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević: Pokažite šta ste imali pre 17 godina a šta sada

Izvor: RTS, 24.Sep.2017

Potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Miloš Vučević pozvao je "stručnjake iz stare-nove DS i povezanih 'preduzeća' " da pokažu građanima, "koje su ostavili bez hleba i dostojanstva, a državu doveli na ivicu bankrota, šta su zajedno promenili u Srbiji na bolje, osim stanja na svojim bankovnim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.