Vučević: Pajtićeva vlast primer nepotizma

Izvor: Blic, 29.Jan.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Pajtićeva vlast primer nepotizma

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad Miloš Vučević saopštio je danas da je način na koji Bojan Pajtić vodi adminstraciju AP Vojvodine čist primer nepotizma.

Vučević je rekao da smo "svedoci sramnih napada na članove porodice Vučić u kojoj osim predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića, niko nije ni na jednoj javnoj funkciji, za razliku od Bojana Pajtića koji širi nepotizam i familijarno upravlja Vojvodinom".

- Pajtić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na mesto načelnice Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine postavio svoju suprugu čime je na najbolji način pokazao koliko i kako "brine" o Vojvodini - istakao je Vučević.

- Pajtiću su puna usta borbe za demokratiju, a potezima u praksi pokazuje svoje pravo lice. Postavljanje sopstvene supruge na tako visoko mesto ne samo da je klasičan primer nepotizma već je i degutantno - ocenio je Vučević.

Predsednik novosadskih naprednjaka se zapitao kakvim bi uvredama od strane Pajtića i Demokratske stranke bio izložen neki funkcioner SNS da je kojim slučajem postupio poput predsednika Pokrajinske vlade koji "porodično upravlja Vojvodinom".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbori SNS-a o napadima na premijera

Izvor: Studio B, 29.Jan.2015

Gradski odbori Srpske napredne stranke Novog Sada i Beograda zatražili su danas hitnu sednicu Predsedništva i Glavnog odbora te stranke, zbog, kako su naveli "orkestriranih napada na premijera i Vladu Srbije"...Beogradski odbor SNS-a nakon današnje hitne sednice zatražio je hitno zakazivanje sednice...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.