Vučević: Oni koji su pravili greške idu na klupu za rezerve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2021, 23:18

Vučević: Oni koji su pravili greške idu na klupu za rezerve

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je večeras da smatra da je princip promenljivosti uslov daljeg napretka svake političke organizacije.

"Morate da poručite i mlađim generacijama koje dolaze da u stranci imaju prostor, šansu i mogućnost da ako svojim radom to zasluže mogu da napreduju. Imamo situaciju da su se neki sigurno zamorili, neki nisu postigli rezultate, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a neki su i grešili", rekao je on u emisiji Usijanje na Kurir televiziji.

Na pitanje da li će takvi predstavnici SNS trpeti sankcije, Vučević je odgovorio ''da neće u onom klasičnom krivično-pravnom smilu.

"Ići će na klupu za rezerve ili će biti prepozicionirani na druga mesta na kojima neće moći da greše. Svi smo nešto grešili, nema bezgrešnih, samo je pitanje da li su pravili kardinalne greške, da li su se ogrešili o državnu i stranačku politiku, da li su se otuđili od stranke, da li su radili protiv sopstvene stranke i predsednika", naveo je Vučević.

Najavio je da će se ove i slične nedoumice rešiti na kongresu stranke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.