Vučević: Ime mandatara tek nakon razgovora sa koalicionim partnerima

Izvor: Beta Video, 04.Mar.2024, 16:31

Vučević: Ime mandatara tek nakon razgovora sa koalicionim partnerima

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da će o imenu novog mandatara ta stranka razgovarati sa koalicionim partnerima, pa ga tek onda saopštiti. ``Naša lista ima sama većinu, ali nismo se bavili matematikom, nego politikom, da vidimo ko sve želi da se okupi oko programa rada buduće vlade``, rekao je Vučević i dodao je da je njegova stranka spremna da uskoro nastavi sednicu skupštine i izabere skupštinske organe, ali nije precizirao kada će se to dogoditi. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Vučević o konsultacijama sa Vučićem: Imamo većinu, u narednih 10 dana obaveštenje o sastavu Vlade

Izvor: Danas, 04.Mar.2024

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da će o imenu novog mandatara ta stranka razgovarati sa koalicionim partnerima, pa ga tek onda saopštiti.On je posle konsultacija sa predsednikom države rekao da SNS ima jasnu većinu da formira vladu, ali da će razgovarati sa predstavnicima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.